Розбій на Кіровоградщині: дідусь поплатився за свого родича

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Чоловіки проникли в будинок пенсіонера, побили його та забрали телевізор і кількасот гривень. За попередньою інформацією, зловмисники намагалися за рахунок потерпілого відшкодувати борг іншого члена родини. За скоєне особам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

До Добровеличківського райвідділу міліції повідомлення про злочин надійшло 18 жовтня від жителя одного з сіл. Чоловік розповів, що на його 75-річного родича, що проживав сам, напали невідомі особи, обличчя яких були приховані чорними масками.

На місці події правоохоронці встановили, що зловмисники потрапили в будинок, розбивши скло у вікні веранди. Перебуваючи у помешканні, завдали пенсіонеру тілесних ушкоджень і зв’язали руки мотузкою. Після цього, нападники забрали телевізор та грошові кошти і втекли.

– Упродовж кількох діб працівники міліції встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження. Обидва виявилися жителями сусідньої області, віком 32 та 55 років. Одного з напарників затримали на території малої батьківщини, іншого – на Одещині. У помешканні молодшого зі зловмисників правоохоронці виявили викрадений телевізор, – розповів т.в.о. начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, триває. Особам оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Один із зловмисників уже був раніше судимий за скоєння розбійного нападу.

За матеріалами Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар