Перекупка прийшла за горіхами, а винесла золото і техніку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники міліції викрили зловмисницю, яка обікрала двох жителів області. Нею виявилась 30-річна раніше судима жителька міста Долинської. Жінка в одному з населених пунктів району упродовж дня викрала з двох помешкань планшет і прикраси – біжутерію та золоту каблучку.

Потерпілі з відповідними заявами до райвідділу звернулись майже одночасно. У результаті вжиття розшукових заходів правоохоронці особу зловмисниці встановили.

Як з’ясувалось, жінка приїхала до населеного пункту збирати горіхи, а коли поверталась назад, скориставшись відсутністю господарів, здійснила крадіжки з двох осель. В один з будинків потрапила через відкриті двері та забрала планшет. У сусідньому домоволодінні знайшла схованку з ключами, відімкнула вхідні двері та одній з кімнат помешкання викрала золоту каблучку і біжутерію. Після вчиненого зловмисниця зачинила двері та поклала ключі на місце.

– Працівники міліції вилучили планшет та частину прикрас. Золоту каблучку зловмисниця встигла продати, – розповів начальник Долинського РВ УМВС Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За такі дії жінка може отримати покарання у вигляді ув’язнення на строк до шести років.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар