На Кіровоградщині викрили масштабне підпільне виробництво алкоголю

Детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне незаконне виробництво горілчаних виробів на Кіровоградщині.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу БЕБ.

За результатами обшуків нежитлових приміщень, які розташовані у Кіровоградській області, детективи вилучили понад 100 тис. пляшок лікеро-горілчаних виробів різних торгівельних марок, понад 25 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту, 17 механічних пристроїв для закорковування пляшок, 126 тис. марок акцизного податку з ознаками підробки, документацію з податкового посту та товарно-транспортні накладні.

Орієнтовна вартість вилученого становить близько 20 млн грн.

Згадані товарно-матеріальні цінності виявили на одному з заводів, що виготовляв лікеро-горілчані вироби з необлікованого спирту.

Документально завод не працював, а фактично було організовано незаконне масштабне виробництво підакцизної продукції. У подальшому алкогольні вироби, ймовірно за готівку, постачалися кінцевому споживачу з підробленими марками акцизного податку та без них.

Окрім того, на податковому посту працівник Головного управління ДПС у Кіровоградській області був відсутній, що може свідчити про ймовірне прикриття незаконних дій зі сторони ДПС.

Наразі здійснюється оцінка завданих Державному бюджету збитків. Проводяться відповідні експертизи, встановлюються усі обставини злочину та повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

image

34

99
Нагадаємо, у Кропивницькому затримали вантажівку з алкоголем без акцизних марок

Читайте також: загубив пиво та капці: у Кропивницькому п`яний водій тікав від патрульних (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар