На кордоні з Молдовою затримали жителя Кіровоградщини

Прикордонники Чернівецького прикордонного загону затримали трьох чоловіків, які намагались виїхати до Молдови. Один із них – житель Кіровоградщини.

Про це розповів Суспільному речник Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік, повідомляє Перша електронна газета.

Автомобіль, на якому їхали чоловіки, зупинили для перевірки на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. Мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі пояснити вони не змогли.

Крім жителя Кіровоградщини у салоні авто перебував водій та ще двоє пасажирів з Рівненщини.

Наразі прикордонники з’ясовують обставини, щодо причетності водія машини до організації незаконного переправлення “ухилянтів” через державний кордон”.

На затриманих склали протоколи. Чоловікам загрожує від 3400 до 8500 гривень штрафу або адміністративний арешт на строк до 15 діб. Про випадок поінформували представників територіальних центрів комплектування Збройних сил України.

Нагадаємо, 11 жовтня на Закарпатті прикордонники відділу “Тячів” затримали 22-річного жителя Кіровоградської області, який намагався переплисти річку та незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Читайте також:

Намагався втекти з України: на кордоні затримали військовозобов`язаного з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар