Ракетний удар по Кіровоградщині. Що відомо (ОНОВЛЕНО)

© Міністерство оборони України

Масованого ракетного удару зазнали енергетичні об’єкти по всій Україні сьогодні зранку. Два із них – на Кіровоградщині.

Ворог влучив по важливих енергетичних об’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах, повідомив голова ОВА о 10:32.

Він звернувся до усіх підприємств, особливо до власників великих торговельних об’єктів, мереж, закладів громадського харчування, жителів області із проханням суттєво скоротити споживання електроенергії. Пан Андрій попередив що можливі перебої з постачанням електроенергії. На той момент в області вже зафіксували аварійні відключення.

Станом на 14:00 внаслідок ракетних ударів у Кіровоградській області без електроенергії залишилося 61 913 споживачів, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

О 14:52 Андрій Райкович повідомив, що на об’єктах, куди поцілили сьогодні ворожі ракети, обійшлося без постраждалих.

Водночас в Укренерго зазначили, що на Кіровоградщині (як і в 10-ти інших регіонах) запровадили обмеження енергопостачання.

ПрАТ Кіровоградобленерго негайно розпочав роботи з відновлення електропостачання одразу після завершення повітряної тривоги.

Крім цього відомо, що українські військові сьогодні під час масштабної атаки по Україні знищили 18 із 33 крилатих ракет окупантів, зокрема Х-101 та Калібр.

За інформацією оперативного командування «Південь», минулої ночі над Кіровоградщиною знищили ворожий дрон-камікадзе. Ще десять ударних безпілотників – над сусідньою Миколаївщиною, а на Черкащині зафіксували приліт в об’єкт критичної інфраструктури.

Читайте такожВ Україні обмежують постачання електроенергії

Поширити:

Залишити коментар:

коментар