Захисники з Кіровоградщини загинули на війні з росією

© Прямий

Стало відомо про загибель 13 воїнів з Кіровоградщини, які боронили Україну у складі різних військових підрозділів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Микола Усович із Благовіщенського загинув 8 вересня на Херсонщині. Йому було 56 років. Чоловіка знали, як майстра столярної справи з золотими руками. У 2015-2016 роках він брав участь в АТО на сході країни. Поховали воїна учора, 18 вересня, у рідному місті. У нього лишилися дружина і двоє синів.

Микола Усович

Молодший сержант Олександр Торгоня з Кропивницького загинув 9 вересня у Херсонській області. Воїну-герою було 36 років. Він командував кулеметним відділенням.

Олександр Торгоня

21-річні командири сержант Євген Борисов (механізованого відділення) і лейтенант Костянтин Миц (групи спецпризначення) загинули у Донецькій області на початку вересня.

Усіх тьох поховали сьогодні, 19 вересня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекоcхідного кладовища.

Борисов Євген
Миц Костянтин

Юрій Булига, родом із Новгородки, загинув на Харківщині. Він не виходив на зв’язок із 4 вересня, а минулого тижня родині повідомили трагічну звістку. 45-річний чоловік із дружиною і сином жив у Кривому Розі. Його поховали на тамтешній Алеї Слави.

Булига Юрій

Старший механік‐водій Сергій Мельник із Тишківської громади загинув 10 вересня у Харківській області. 13 вересня йому виповнилося б 42 роки. У воїна лишилися дружина, донька і син.

Олександра Дудича з села Веселівка Аджамської громади поховали минулої суботи, 17 вересня, у рідному селі.

Дудич Олександр

Андрій Григоренко (1997 р.н.) з села Підлісне Олександівської громади загинув 10 вересня. Воїна поховали у суботу, 17 вересня,  в рідному селі.

Григоренко Андрій

На фронті загинув старший сержант Удовицький Геннадій Іванович (1973 р.н.) з Онуфріївки.

Удовицький Геннадій

Куриляк Артем Васильович (1988 р.н.) з села Олександрівка Маловисківської громади загинув 12 вересня на Донеччині. Воїна призвали на службу 27 лютого цього року. Громада попрощалася зі своїм захисником 17 вересня.

Артем Куриляк

Кіров Олег Іванович (1972 р.н.) з Вільшанської громади загинув 13 вересня під час мінометного обстрілу. Був одружений, мав двох синів. Працював в органах поліції, а після виходу на пенсію займався сільським господарством. Захищав Україну на посаді головного сержанта-командира протитанкового відділення взводу протитанкових керованих ракет стрілецького батальйону.

Олександр Лозовський зі Світловодської громади загинув 16 вересня на Херсонщині. Воїну було 36 років. Прощатимуться з Героєм 20 вересня о 10:00 на центральній площі Світловодська. Поховають на міському кладовищі.

Лозовський Олександр

Якименко Микола Олександрович із Долинської громади загинув 17 вересня. Траурна церемонія прощання відбудеться 20 вересня о 12:00 в селі Суходільське. вул. Єрковського,20.

Якименко Микола

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар