Старлей із Кропивницького військкомату вимагав хабар за довідку – прокуратура

За процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері повідомлено про підозру та заарештовано виконувача обов’язків начальника мобілізаційного відділення Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату) за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прокуратури.

За даними слідства, старший лейтенант за видачу довідки, необхідної для продажу транспортного засобу, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду на загальну суму 6 800 гривень.

Наразі старшому лейтенанту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. 12 вересня Ленінський районний суд застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 194 тис. гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції
в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, одного з начальників Кропивницького військкомату судитимуть за хабар.

Читайте також: Військовий комісар брав хабарі за ухилення призовників від служби на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар