Ціна свободи: на фронті загинули воїни з Кіровоградщини

© molbuk.ua

Кіровоградщина прощається з 12-ма своїми воїнами-захисниками. Один з них загинув ще в травні, захищаючи Маріуполь. Інший поліг у бою у власний день народження. Без єдиного чоловіка в сім’ї залишилася матір і чотири сестри.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

7 вересня Олександрія втратила захисника – Олександра Посипая. Він загинув у Донецькій області. Воїну було 48 років.

Олександр Посипай

На війні загинув вон з Новомиргородщини Олександр Завірюха.

Завірюха Олександр

10 травня у свій день народження в бою поліг Іван Білий 2000 р.н. Механік-водій мехіназованого відділення механізованого взводу механізованої роти батальйону військової частини А4007 загинув у Покровському районі на Донеччині. У Івана залишилася мама і чотири сестри.

Іван Білий

10 вересня загинув Олександр Євгенійович Худан з Петрівської громади. Молодший сержант, бойовий медик розвідувального взводу гірсько-штурмового батальйону. Воїн народився 26 вересня 1989 року у селі Володимирівці. Закінчив школу, отримав спеціальність газоелектрозварювальника, працював у Кривому Розі.

5 травня був мобілізований до лав Збройних Сил України. У нього залишилася мама, брат і донечка.

Олександр Худан

Зам’янська громада втратила Сергія Олександровича Назарова, старшого сержанта, старшого механіка – водія.

Сергій Назаров

У м. Балаклія Ізюмського району Харківської області внаслідок вибухової травми загинув воїн з Компаніївської громади Слободян Олександр Васильович 25.11.1997 р. У 2005 р. Олександр разом з родиною переїхав до с. Мар’ївка, де закінчив місцеву школі, потім Бобринецький сільгосптехнікум і  Білоцерківський аграрний університет.

Олександр Слободян

Ще 4 травня загинув 31-рiчний Володимир Давиденко з Кропивницького – боєць десантно-штурмового взводу морської пiхоти. Захищав Маріуполь, за який і віддав своє життя. Його поховали 9 вересня на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхiдного кладовища.

Володимир Давиденко

Сьогодні, 12 вересня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекоcхідного кладовища вічний спочинок знайшли солдати Олександр Сєдих, Сергій Пономарьов та Андрій Кашпуренко, які загинули в Херсонській області.

48-річний Олександр Сєдих та 39-річний Андрій Кашпуренко бойові завдання щодо відсічі і стримування збройної агресії російських окупантів виконували у складі стрілецьких відділень. 38-річний Сергій Пономарьов був розвідником. Про його загибель ми повідомляли минулого тижня.

Олександр Сєдих
Андрій Кашпуренко
Сергій Пономарьов

Завтра, 13 вересня, Кропивницький прощатиметься із загиблими воїнами головним сержантом Вадимом Пустовойтом та солдатом Владиславом Ключником.

Нагадаємо, Кіровоградщина прощається з загиблими захисниками.

Читайте також: Його ледь живого витягли з-під завалу. Воїну з Кіровоградщини потрібна допомога

Поширити:

Залишити коментар:

коментар