Ректора інституту Ельворті оштрафували за порушення карантину

На ректора Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті Сергія Дубровського склали протокол за порушення умов карантину під час посвяти в студенти у Кропивницькому. Розмір штрафу починається від 17 000 гривень, точну суму визначить суд.

Про це Першій електронній газеті стало відомо з власних джерел.

Із заявою про недотриманням між студентами дистанції не менше 1,5 метра та з кількістю учасників більше однієї особи на 5 м² площі будівлі звернулися у Держпродспоживслужбу.

Фахівці Держпродспоживслужби встановили, що в закладі дійсно проводили масовий захід з недотриманням карантинних вимог.

592381685d22b3699a1f0f8a6984f92d.jpg
Фото заявника

“Це є порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2″.

За результатами обстеження спеціалісти склали протокол про адміністративне правопорушення на ректора вишу та провели роз’яснювальну роботу з адміністрацією навчального закладу щодо профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання протиепідемічних заходів”, – зазначили у Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо, учора від коронавірусу помер пенсіонер зі Світловодська.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар