До суду направили справу про розкрадання 600 тис. грн у Знам’янському депо

© avideon.fr

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо службової особи одного з приватних підприємств, який обвинувачується у заволодінні бюджетними коштами в особливо великому розмірі (майже 600 тис. грн).

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

Обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191(заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України направили на судовий розгляд.

Нагадаємо, оборудка відбулася під час технічного переоснащення будівлі вагонного депо у місті Знам’янка з влаштуванням системи сонячного гарячого водопостачання. Як встановило слідство, підозрюваний під час виконання умов договору підряду вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт. Він завищив майже на 600 тис. грн вартість обладнання та матеріалів і таким чином планував заволодіти грошами регіональної філії «Одеська залізниця». Схему розкрадання державних коштів блокувала Служба безпеки України.

Читайте також: Посадовці вимагали “відкати” з премій медиків на Кіровоградщині, – прокуратура

Поширити:

Залишити коментар:

коментар