Кропивницькі патрульні врятували жінку від самогубства

© скріншот із відео

Днями двоє кропивницькі патрульні Ярослав Большов та Віталій Олізько запобігли самогубству жінки, яка вночі швидко вийшла з автомобіля й чимдуж побігла у напрямку мосту.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції України у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“Жінка виглядала знервованою і розгубленою. Запитати, чи потрібна їй допомога — перше, що подумали поліцейські, і негайно попрямували до неї. Жінка у розпачі. Вона не хотіла говорити й весь час намагалася відбігти ближче до мосту. Поліцейським вона зізналася: хоче скоїти самогубство”.

Патрульний Ярослав Большов почав заспокоювати жінку й налаштовувати з нею контакт, запросив до службового авто, щоб вона заспокоїлася і зігрілася. Жінка розповіла, що у відчаї через втрату рідної людини, проблеми в особистому житті, відсутність друзів, і не знає, як жити далі.

– “Навіщо вам моє життя?
– Цінне кожне життя. Моя робота захищати й оберігати. Я тут для того, щоб ти жила”.

Слова підтримки патрульного, через які жінка змінила своє рішення. Далі — відверта розмова про наболіле.

У Кропивницькому патрульні запобігли самогубству жінки

"Моя робота захищати й оберігати. Я тут для того, щоб ти жила"Кропивницький. На годиннику майже 23:00. Екіпаж патрульних у складі Ярослава Большова та Віталія Олізько заступив на нічне чергування. Патрулюючи місто, вони помітили жінку, яка швидко вийшла з автомобіля й чимдуж побігла у напрямку мосту. Вона виглядала знервованою і розгубленою. Запитати, чи потрібна їй допомога — перше, що подумали поліцейські, і негайно попрямували до неї. Жінка у розпачі. Вона не хотіла говорити й весь час намагалася відбігти ближче до мосту. Поліцейським вона зізналася: хоче скоїти самогубство. Патрульний Ярослав Большов почав заспокоювати жінку й налаштовувати з нею контакт, запросив до службового авто, щоб вона заспокоїлася і зігрілася.Жінка розповіла, що у відчаї через втрату рідної людини, проблеми в особистому житті, відсутність друзів, і не знає, як жити далі.- Навіщо вам моє життя?- Цінне кожне життя. Моя робота захищати й оберігати. Я тут для того, щоб ти жила.Слова підтримки патрульного, через які жінка змінила своє рішення. Далі — відверта розмова про наболіле. Патрульні повідомили про випадок рідних жінки та викликали лікарів для надання їй медичної допомоги.Усі ми часом буваємо вразливі й потребуємо підтримки. Інколи достатньо декількох слів, щоб зрозуміти: ти потрібен цьому світові й життя триває. Головне, щоб поруч у потрібний момент була людина, яка скаже ці слова.Служимо та захищаємо!

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 18 грудня 2019 р.

Патрульні повідомили про випадок рідних жінки та викликали лікарів для надання їй медичної допомоги.

“Усі ми часом буваємо вразливі й потребуємо підтримки. Інколи достатньо декількох слів, щоб зрозуміти: ти потрібен цьому світові й життя триває. Головне, щоб поруч у потрібний момент була людина, яка скаже ці слова”, – додають поліцейські.

Нагадаємо, у Кропивницькому пацієнт лікарні викинувся з вікна.

Читайте також: У Світловодську жінка вистрибнула з балкону і розбилася насмерть

Поширити:

Залишити коментар:

коментар