У Кропивницькому продавали “переварені” автомобілі

Працівники кропивницького територіального сервісного центру МВС, перевіряючи автомобілі під час перереєстрації, виявили “переварені” ідентифікаційні таблички з номером кузова.

Про це Першій електронній газеті повідомив головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю обласного РСЦ МВС Сергій Воскобойник.

У першому випадку до сервісного центру МВС звернувся чоловік щодо перереєстрації автомобіля LANCI. У результаті перевірки з’ясувалося, що номер кузова змінювався – табличка з первинним номером видалена, а на її місце приварена інша.

До того ж сервісного центру звернувся чоловік для перереєстрації автомобіля “ВАЗ 2101”. Перевірка показала, що частина деталі з номером кузова закріплена не заводським, а ручним зварюванням.

Про виявлені порушення повідомили поліцію. Правоохоронці одразу затримали автомобілі.

“Уберегтися від купівлі транспортного засобу з підробленими номерами кузова чи двигуна можна, якщо звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі – продажу та перереєстрації авто під час якої проводиться огляд ТЗ фахівцем НДЕКЦ МВС. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно і заповнюється адміністратором в електронній формі”. – зазначив Сергій Воскобойник.

За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.

Читайте також: Відтепер індивідуальні номери на авто можна замовити онлайн

ad77170a08d776c906e249541cc702fe.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар