Суд не передумав саджати за ґрати крадія кропивницьких ліфтів

Апеляційний суд Кіровоградської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, за яким викрадача ліфтового обладнання засудили до 4,5 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Сьогодні, 21 березня, в апеляційному суді Кіровоградської області розглядалась апеляція 38 річного жителя Кропивницького засудженого за крадіжки ліфтового обладнання в обласному центрі.
Кіровський районний суд 23 січня 2018 року призначив йому чотири роки і шість місяців позбавлення волі, за численні крадіжки обладнання для функціонування ліфтів, а саме – гальмівних катушок. Окрім покарання у вигляді позбавлення волі засудженого було зобовязано сплатити матеріальну шкоду потерпілим – майже 60 тисяч гривень .

У ході судового розгляду справи чоловік визнав свою вину та зізнався у 20 епізодах злочинів, скоєних у період з 27 вересня по 6 листопада 2017 року.

Не погодившись з вироком, засуджений скористався своїм правом та подав апеляцію на рішення суду першої інстанції вважаючи рішення суду несправедливим. Апеляційний суд вирок суду першої інстанції залишив без змін, а апеляцію засуджено без задоволення.

Нагадаємо, кропивницькі поліцейські заарештували зловмисника, який обікрав ліфти у двох під’їздах на вул. Пацаєва. Як виявилося, на його рахунку вже понад 20 крадіжок ліфтового обладнання, а 20 років свого життя 38-річний підозрюваний уже провів за ґратами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар