У Світловодському районі браконьєр наловив риби на майже 2500 грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстративне фото

Днями під час здійснення рибоохоронного рейду у Світловодському районі виявили порушника, який здійснював вилов риби на човні. Фахівці вилучили у браконьєра 70-метрову сітку та 8 кг риби на суму 2414 грн.

Про це Першій електронній повідомили у Кіровоградрибоохорона.

За допомогою забороненого знаряддя лову – 70-метрової сітки, порушник виловив 8 кг риби, а саме: плітка – 10 шт., лящ – 1 шт., плоскирка – 20 шт., карась – 20 шт., окунь – 11 шт. Своїми діями громадянин завдав збитків рибному господарству на суму 2414 грн.

“Правопорушення сталось на Кременчуцькому водосховищі біля «Московської гори», Світловодського району Кіровоградської області. За фактом браконьєрства складено протокол про адміністративне порушення за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи будуть надіслані до Світловодського міськрайонного суду для притягнення винної особи до відповідальності згідно чинного законодавства”, – йдеться у повідомленні.

Розрахунок здійснювався відповідно до постанови КМУ від 21.11.2011 р. №1209 «Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів водних біоресурсів».


Кіровоградрибоохорона вкотре закликає громадян не порушувати встановлених правил рибальства. У разі виявлення фактів незаконного вилову чи продажу риби, прохання телефонувати на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар