У Знам’янському районі зґвалтували 10-річну дівчинку

© rbc.ua

Сьогодні, 2 лютого, у Знам’янському районі до поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її десятирічну доньку зґвалтував 33-річний співмешканець.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, повідомляє Перша електронна.

Нагадаємо, 1 жовтня, перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook написав про те, що 1 жовтня, о 19.00, у місті Новомиргород Кіровоградської області на території домогосподарства невідомий чоловік зґвалтував трирічну доньку господарки. Дівчинку було госпіталізовано, судмедексперт підтвердив факт зґвалтування.

3 жовтня, поліцейські знайшли 37-річного раніше судимого громадянина і висунули йому підозру у скоєнні злочину.

5 жовтня, Новoмиргородський райoнний суд розглянув клопoтання прокурoра про обрання підозрюванoму у зґвалтуванні 3-рiчної дівчинки запoбіжного захoду. З огляду на тяжкiсть вчиненoго злoчину прокурoр орієнтував суд на oбрання запoбіжного захoду у видi тримання під вартoю. Суд клопoтання прoкуратури задoвольнив у пoвному обсязi.

Того ж дня чоловіка привезли з Новомиргородського райсуду до кропивницького СІЗО. Його помістили у камеру, а пізніше виявили лежачим на підлозі без ознак життя. За інформацією з власних джерел Першої електронної газети, смерть підсудного могла статися через ймовірні проблеми із серцем.

Також на Кіровоградщині працівники поліції затримали 21-річного хлопця, який зґвалтував 10-річну дитину. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Згодом у Кропивницькому поліцейські спіймали зловмисника, який спочатку зґвалтував, а потім пограбував дівчину. Чоловіка знайшли “за столом” у товариша, де він без докорів сумління вживав алкоголь. За попередніми даними, кропивничанин проживав із потерпілою в одному мікрорайоні, тож разом із нею їхав додому маршрутним таксі. Коли ж на зупинці дівчина вийшла, зловмисник за руку потягнув її до території покинутого дитячого літнього табору, скоїв насильницькі дії, а потім відібрав мобільний телефон та утік.

Окрім того, житель Олександрійського району напав і зґвалтував дев’ятирічну дівчинку у селі Протопопівка, коли вона поверталася додому зі школи. Правоохоронці затримали підозрюваного “по гарячих слідах”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар