Поблизу педуніверситету вкрали 5 каналізаційних люків

© Аліна Сорочан

Сьогодні, 11 січня, вночі вкрали п’ять люків по провулку Театральному між педагогічним університетом та казармами третього полку спецпризначення у Кропивницькому. Кришки колодязів прикривали теплові та водні мережі.

Про це Першій електронній повідомила головний спеціаліст спецінспекції Кропивницького Аліна Сорочан.

У диспетчерській ОКВП ВКГ “Дніпро-Кіровоград” пообіцяли, що протягом дня накриють два водопровідні люки.

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович неодноразово наголошував, що у місті почастішали крадіжки металевих люківВін звернувся до міських комунальників із проханням провести роз’яснювальну роботу з пунктами прийому металобрухту, адже злодії крадуть кришки каналізаційних криниць саме для того, щоб розбити і здати як брухт.

Також у березні минулого року на проспекті Університетському у Кропивницькому чоловік впав у люк. Тоді його вдалося витягти за допомогою спеціального спорядження.

Згодом начальник спецінспекції міста Андрій Максюта повідомив, що на території Балашівки на Новомиколаївки відсутні 30 кришок каналізаційних люків.

За рік своєї роботи спецінспектори виявили відсутність 992-х і пошкодження 400-х каналізаційних люків. Усі вони за словами Андрія Максюти, були відновлені.

А в грудні у Світловодському районі вдалося впіймати 25-річного чоловіка, який неодноразово крав каналізаційні люки.

Окрім того, 23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар