У Кропивницькому біля школи пограбували 12-річного учня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© PRESS-Центр

У Кропивницькому поліцейські викрили підозрюваного у пограбуванні неповнолітнього. Пригода сталася близько 17-ї години біля одного з навчальних закладів міста. Зловмисник примітив 12-річного хлопця, який розмовляв по телефону. Грабіжник підійшов ближче, вихопив із рук дитини «мобілку» та втік. Згодом його затримала поліція.

Про це інформує Перша електронна з посиланням на прес-службу ГУ НП у Кіровоградській області.

За матеріалами правоохоронців, наляканий хлопець розповів про те, що трапилося, батькам і вони відразу ж звернулися за допомогою до працівників поліції.

«У ході проведення розшукових заходів працівники карного розшуку відділу поліції встановили особу зловмисника та його місцезнаходження, – розповів начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Як виявилося, чоловік вже має декілька судимостей за вчинення тяжких злочинів. Громадянину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Речовий доказ – мобільний телефон потерпілого – вилучено та повернуто власнику».

38-річний раніше судимий житель області спричинив збитків на суму у 4 тисячі гривень. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, 30 листопада, близько 20:00 на вулиці Братиславській у Кропивницькому чоловік з ножем відібрав у жінки мобільний телефон. Потерпіла намагалася оборонятися і коли зловмисник приставив їй ніж до шиї, вона схопила лезо та намагалася вирвати його з рук. По приїзду поліцейських чоловік утік, але згодом його вдалося знайти неподалік місця події. Він ховався за деревом.

Крім того, протягом одного дня 18-річна дівчина у Новгородці двічі намагалася скоїти крадіжки з будинків, але її щоразу спіткала невдача. Господарі домоволодінь ловили дівчину на місці злочину.

Разом з тим нагадаємо, кропивницькі поліцейські заарештували зловмисника, який обікрав ліфти у двох під’їздах на вул. Пацаєва. Як виявилося, на його рахунку вже понад 20 крадіжок ліфтового обладнання, а 20 років свого життя 38-річний підозрюваний уже провів за ґратами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар