Дача, сарай та бойлер у ванній: минулої доби рятувальники Кіровоградщини ліквідували 3 пожежі

За минулу добу рятувальники Кіровоградщини загасили три пожежі у житловому секторі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією У ДСНС України у Кіровоградській області.

5 січня о 07:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Кутузова у м. Помічна Добровеличківського району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить покрівля господарчої споруди площею 5 м². Силами вогнеборців пожежу локалізовано о 08:35 та о 09:20 – ліквідовано. Травмованих та загиблих не виявлено. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна та місцева пожежна команда с. Піщаний Брід.

О 23:14 надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства «Червона зірка» у м. Кропивницький. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить покрівля дачного будинку на площі 3 м². Силами вогнеборців пожежу локалізовано о 23:40 та о 00:07 – ліквідовано. Травмованих та загиблих не виявлено. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

6 січня о 03:26 виникла пожежа на території приватного домоволодіння на вул. Степовій у м. Гайворон. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що зайнявся бойлер у ванній кімнаті житлового будинку. Силами вогнеборців пожежу локалізовано о 03:39 та о 04:16 – ліквідовано. Травмованих та загиблих не виявлено. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар