Чоловік з ножем відібрав у кропивничанки телефон, а потім ховався від патрульних за деревом

Ілюстрація

У четвер, 30 листопада, близько 20:00 на вулиці Братиславській у Кропивницькому чоловік з ножем відібрав у жінки мобільний телефон. Потерпіла намагалася оборонятися і коли зловмисник приставив їй ніж до шиї, вона схопила лезо та намагалася вирвати його з рук. По приїзду поліцейських чоловік утік, але згодом його вдалося знайти неподалік місця події. Він ховався за деревом.

Про це повідомляє Перша електронна з посилання на сторінку патрульних у Facebook.

До поліції за допомогою звернулася стурбована родичка жертви нападу невідомого громадянина. В момент нападу заявниця розмовляла із своєю родичкою по телефону, як раптом почула, що до її невістки підійшов невідомий громадянин та, погрожуючи ножем, вирвав у неї з рук мобільний пристрій.

Як з’ясувалося, кропивничанка спробувала захистити себе: коли чоловік приставив ніж до шиї, вона схопила лезо руками та намагалася його вирвати з рук зловмисника. Внаслідок чого отримали числені ножові поранення долонь.

Декілька патрульних екіпажів миттєво виїхали за вказаною адресою. На місце події викликали швидку – потерпілу шпиталізували до лікарні.

Жінка встигла розгледіти свого нападника та вказала, що його одяг, ймовірніше за все, має бути забруднений її кров’ю.

Екіпаж почав обстежувати прилеглу територію. Неподалік від місця події патрульні виявили 40-річного чоловіка, який ховався за деревом. Чоловіка затримали. На його одязі були помітні сліди крові.

Потерпіла впізнала зловмисника. Поряд з чоловіком, в траві, інспектори виявили ніж.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доправили до міського відділу поліції. Наразі справою займаються слідчі.

Також з’ясували, що затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій.

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує, він знаходиться у лікарні.

Також під час спільного застілля між двома жителями міста Світловодськ, які тимчасово жили разом, виникла сварка. Молодший з них завдав старшому смертельного удару ножем у шию. За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Кіровоградській області вінницькі оперативники затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні смертельних поранень вночі 8 липня жителю Рудниці Піщанського району. Різанина сталася на пероні біля вокзалу селища. У сварку двох чоловіків втрутився 21-річний місцевий хлопець, який і отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Підозрюваний запевняє, що не знав про смерть місцевого жителя, тому і не думав ховатися від слідства.

Поблизу однієї з зупинок громадського транспорту 17-річному кропивничанину 20-річний хлопець вдарив ножем у груди, а потім втік. Знаряддя злочину – ніж – викинув. За це йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У підвалі однієї із кропивницьких багатоповерхівок двоє безхатьків вживали алкоголь. Потім між опонентами раптово виникла сварка, у ході якої зловмисник наніс кропивничанину численні удари в область тулуба та голови. Травми виявилися несумісними з життям. Через деякий час безхатченко витягнув тіло знайомого з підвалу на вулицю і пішов у невідомому напрямку.

Окрім того, 22-річний кропивничанин випадково забив бабусю до смерті, щоб не заважала спати. За поясненнями 22-річного родича, який проживав із потерпілою, жінка лягла спати та вранці не прокинулася. Однак досвідчені оперативники піддали сумніву отримані покази.

Під час огляду тіла померлої, експерти виявили синці на шиї. Разом із тим, чоловік, який доглядав за пенсіонеркою, розповів правоохоронцям, що вона почувалася слабкою і бувало не завжди втримувалася на ногах та падала.

А у Кіровоградському районі виявили тіло 48-річного чоловіка, смерть якого намагались видати за самогубство. За даними поліції, напередодні чоловіка силоміць вивезли за межі села, побили, задушили та залишили повішеним на дереві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар