Нетверезий водій без посвідчення влетів у металеву огорожу на вулиці Євгена Тельнова

Сьогодні, 30 жовтня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Євгена Тельнова 24-річний водій не впорався з керуванням та врізався в огорожу та бордюрний камінь. На щастя, чоловік не постраждав. Як виявилося, він був нетверезий та ще й без водійського посвідчення.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Під час спілкування з водієм, патрульні відчули від нього різкий запах алкоголю, до того ж, чоловік ледь тримався на ногах. Проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння на місці та у медичному закладі громадянин відмовився, втім поліцейським зізнався, що «хильнув» зайвого.

Як з’ясувалося, водійського посвідчення чоловік також немає, так як лише проходить навчання в одній з місцевих автошкіл.

Правоохоронці склали на водія три адміністративні матеріали: за ч.1 ст. 130 (керування авто у стані сп’яніння), ст. 124 (скоєння ДТП) та ч.2 ст.126 (керування авто особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Автомобіль передали тверезому товаришу водія.

Нещодавно по вул. Сергія Хрипунова у Кропивницькому невідомий громадянин за кермом краденої автівки марки “ВАЗ-21061” протаранив ворота та паркан. Інформація про подію надійшла від власника будинку, у чий двір заїхала автівка. Правопорушник разом із пасажиром зникли з місця події і наразі їхні особи встановлюють.

Також сьогодні, 30 жовтня, близько 10:00 години на вулиці Волкова у Кропивницькому на автомобіль “Daewoo Lanos” впало сухе дерево. В автомобілі перебував 68-річний водій з дружиною. У результаті аварії ніхто не постраждав.

Крім того, 29 жовтня, близько 20:00 по вулиці Куроп’ятникова у Кропивницькому водій Opel Vivaro 1979 р. н. не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та врізався в електроопору.

27 жовтня, близько 10 години ранку по вулиці Шевченка в Олександрії перекинулася вантажівка, з якої на узбіччя випали бетонні плити. У результаті ДТП ніхто не постраждав. Зі слів водія, він віз на власному автомобілі плити зі Світловодська у Кропивницький. А коли на повороті почав зменшувати швидкість, то плити повело в сторону і він не впорався з керуванням.

А ще 24 жовтня, водій ВАЗ 21061, рухався вилицею Миколи Смоленчука та при виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Михайлівською не надав переваги в русі (не виконав вимогу знаку 2.1 «Надати дорогу») транспортному засобу “Mercedes”, який рухався по головній дорозі. Внаслідок чого сталося зіткнення. Під час ДТП ніхто не постраждав, авто отримали механічні пошкодження. На 45-річного порушника, який їхав за кермом ВАЗ-21061 у стані алкогольного сп’яніння, патрульні склали протокол за ч.1 ст. 124 та ч.1 ст. 130 КУпАП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар