У багатоповерхівці на Волкова горів балкон

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 жовтня, близько 20:45  на балконі у багатоповерхівці по вул. Волкова у Кропивницькому загорілися речі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі У ДСНС у Кіровоградській області.

“На місце події прибули рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Як з’ясувалося, виникло загоряння речей домашнього вжитку на балконі однієї з квартир 9-поверхового житлового будинку. Загиблих та травмованих немає. О 20:57 пожежу було локалізовано та о 21:07 – повністю ліквідовано. До гасіння залучались 11 чоловіків особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області”, – йдеться у повідомленні У ДСНС.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, 18 жовтня близько 11:50 на полі за межами с. Митрофанівка Новгородківського району загорівся комбайн. Постраждалих немає. Про причину загоряння поки що не повідомляють. 

2 жовтня на балконі 5-поверхового житлового будинку на вул. Комарова горіли домашні речі на площі 3 м².

28 вересня близько 23:30 на провулку Ананіївському у Кропивницькому загорівся будинок.

Також 28 вересня, близько 5 ранку по вулиці Героїв України у Кропивницькому сталась пожежа всередині кабіни ліфта. У результаті пожежі вогонь спалив 2 м² сміття та 3 м² оздоблення ліфтової кабіни на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар