Аварія на заводі залишила мешканців Катранівки та Кущівки без водопостачання

Сьогодні, 5 жовтня, у зв’язку з аварійними роботами заводу “Сегмент” у Кропивницькому, з 15:30 до 18:00 припинили водопостачання верхніх поверхів у будинках по вул. Родімцева, 81, 85-100, пров. Експериментальний 1,8, вул. Хабаровська, 7.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку міськради Кропивницького у Facebook.

Повідомляється, що аварія сталася на власній електромережі заводу.

Читайте також: Де у Кропивницькому в жовтні не буде електроенергії


Нагадаємо, 1 липня ввечері у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці було припинено постачання водиВнаслідок крадіжки кутника з опори напругою 150 кВ у м. Світловодську впала електроопора, яка живить насосні станції 1 і 2 підйому водогону ” Дніпро-Кіровоград”.

Ширилися чутки про те, що опора біля Світловодська, падіння якої стало причиною припинення водопостачання у 4 містах області, була пошкоджена ще місяць тому. Проте у “Кіровоградобленерго” спростували цю інформацію, опублікувавши фото поваленої споруди зі свіжими слідами порізів без ознак корозії. Як виявилося, крадії залишили чотири міста Кіровоградщини без води заради 700 гривень.

Водопостачання у Кропивницькому частково відновили, 4 липня. Протягом попередніх трьох діб у місті організували розвозку води, проте через недостатню кількість машин і безвідповідальність деяких містян у деякі райони машини не доїжали. Люди затримували машини і вибирати всю воду з цистерн, яка була запланована на декілька точок. А деякі кропивничани навіть примудрялися поливати городи підвезеною водою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар