У закинутій будівлі в Кропивницькому загорілося сміття

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 11 вересня, близько 12:00 по вул. Арсенія Тарковського загорілося сміття та віконна рама будівлі, яка не експлуатується.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

“О 12:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. А. Тарковського м. Кропивницький. Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події, горить 3 м2 сміття та віконна рама в нежитловій будівлі, що не експлуатується”, – йдеться у повідомленні.

Травмованих та загиблих немає. Силами вогнеборців о 12:37 пожежу було локалізовано та о 13:29 – ліквідовано.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 9 вересня під час пожежі на вул. Волкова у Кропивницькому горіли старі речі у сараї. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка. На вихідних на автодорозі Кропивницький-Знам’янка неподалік села Созонівки Кіровоградського району горіла вантажівка. Минулого тижня на Одеському центральному автовокзалі загорілася електропроводка. Унаслідок цього з гострим отруєнням димом госпіталізували 19-річну кропивничанку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар