Поверну автівку за хабар: екс-правоохоронцю дали 7 років тюрми та забрали звання майора

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині колишнього правоохоронця засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна та позбавленням спеціального звання – майор міліції. Слідством доведено, що він вимагав та отримав 7,5 тис. грн неправомірної вигоди за не притягнення особи до кримінальної відповідальності та позитивний розгляд питання про повернення вилученого транспортного засобу.

Прокуратурою Кіровоградської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно начальника Устинівського районного відділу міліції Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) КК України.

Устинівським районним судом Кіровоградської області у вказаному провадженні постановлено обвинувальний вирок, яким колишнього правоохоронця засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна та позбавленням спеціального звання – майор міліції.

Прокуратурою у суді доведено, що обвинувачений, перебуваючи на посаді керівника райвідділу міліції, вимагав та отримав 7,5 тис грн неправомірної вигоди за не притягнення особи до кримінальної відповідальності та позитивний розгляд питання про повернення вилученого транспортного засобу.

Злочинні дії хабарника було викрито прокуратурою спільно з Службою безпеки України наприкінці жовтня 2015 року.

На даний час, вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному поряду.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар