Справу підозрюваного у корупції керівника кропивницького ЖЕКу передають до суду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області завершено розслідування у кримінальному провадженні відносно керівника одного із ЖЕКів м. Кропивницького та його пособника, які обвинувачуються у вимаганні 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Повідомляє Перша електронна із посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.

Слідством встановлено, що неправомірну вигоду начальник підприємства вимагав та отримав від жительки міста за сприяння в прийнятті позитивного рішенням про приватизацію квартири на користь неповнолітньої дитини останньої. Діяв обвинувачений через посередника, з яким перебував у дружніх відносинах.

На даний час, обвинувальні акти за ч.3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої влади та службового становища, поєднане з її вимаганням) та за ч.2 ст.369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) Кримінального кодексу України скеровані до суду для розгляду по суті.

Як повідомлялося раніше, обидва фігуранти справи були затримані 23 лютого 2017 року слідчими прокуратури за оперативного супроводу СБУ при отриманні частини неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США.

Прокуратура вимагатиме взяти під варту керівника кропивницького ЖЕКу та його посередника, які погоріли на хабарі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар