На просп. Університетському КамАЗ “наздогнав” Lanos

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 8 серпня, близько 10:00 на проспекті Університетському, біля магазину “Будмайдан”, сталася ДТП за участю транспортного засобу КамАЗ 5320 та автомобіля ЗАЗ Lanos. Аварія сталася внаслідок того, що водій вантажного автомобіля порушив правила дорожнього руху – КамАЗ вдарив Lanos, який рухався попереду.

Зі слів інспекторів патрульної поліції, водій автомобіля КамАЗ 5320 не витримав безпечної дистанції та швидкості руху і скоїв зіткнення з автівкою ЗАЗ Lanos, який рухався попереду. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія вантажного автомобіля було складено протокол за статтею 124 КУпАП за порушення пункту 12.1 та 13.1 правил дорожнього руху України. У водія вилучили водійське посвідчення.
 
12.1. Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.
13.1. Водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримуватибезпечної дистанції та безпечного інтервалу.
Олександра Кунтиш для Першої електронної
Поширити:

Залишити коментар:

коментар