Мешканець Добровеличківки викрав авто, щоб поїхати на побачення

Дорогою до крамниці, чоловік, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на електроопору, внаслідок чого спричинив технічні пошкодження транспортному засобу. За попередніми даними, зловмисник запросив на побачення дівчину, для цього вирішив скористатися транспортним засобом 18-річного односельчанина.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Поліції Кіровоградщини.

Повідомлення про угон авто марки «Джилі» надійшло до поліції близько сьомої ранку. Місцевий житель вийшов з дому та попрямував до місця, де звечора припаркував належне йому авто, однак там транспортного засобу не було, про що він і повідомив правоохоронців.

Розшукати авто поліцейським вдалося того ж дня. Як з’ясувалося, до його зникнення причетний раніше судимий за наркозлочини товариш потерпілого. За попередніми даними, зловмисник запросив на побачення дівчину, для цього вирішив скористатися транспортним засобом 18-річного односельчанина. Дорогою до крамниці водій, керуючи чужим автомобілем, з’їхав з дороги та скоїв наїзд на електроопору. В результаті дорожньо-транспортної пригоди, на щастя, ніхто не постраждав.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар