Прибиральник та інженер нібито обікрали підприємство Кіровоградщини на 250 тисяч гривень

Поліцейські викрили “на гарячому ” інженера з виробництва та прибиральника, які більше 20 разів обкрадали підприємство, на якому працювали. Завдані, в результаті скоєних злочинів, збитки підприємство обраховує на суму, яка перевищує 250 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Серед підозрюваних – інженер з виробництва та прибиральник. За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Повідомлення про систематичні крадіжки з приватного підприємства, що розташоване на території Кіровоградського району, надійшло до поліції наприкінці липня. Керівник звернувся за допомогою через нестачу матеріальних цінностей.

«Отримавши повідомлення, працівники поліції взялися до пошуків крадіїв. За кілька днів з’ясувалося, що серед підозрюваних опинилися двоє працівників цього ж підприємства, один з яких мав 12-річний робочий стаж», – розповідає начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

Так, громадяни, отримавши доступ до м’ясопродуктів, що призначалися для переробки, складали їх в контейнери для сміття, а потім, непомітно для охорони, вивозили за територію підприємства. У подальшому крадене чоловіки продавали на ринках, а гроші використовували на власні потреби.

За один раз зловмисникам вдавалося викрасти до 100 кілограмів сировини. Нині доведено причетність громадян до більше, ніж двох десятків епізодів злочинної діяльності. Не виключено, що їх кількість може виявитися більшою в рази.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії особам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар