За зберігання наркотиків затримали чотирьох мешканців Благовіщенського району

На вихідних у жителів міста Благовіщенське поліцейські вилучили кілька кілограмів наркосировини та шприци з рідиною, схожою на опій. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Гайворонський відділ поліції Кіровоградської області.

Оперативники попередньо отримали інформацію про те, що особи можуть зберігати вдома заборонені  речовини. У поле зору працівників поліції потрапили четверо жителів районного центру: троє раніше судимих чоловіків, віком від 32 до 35 років, та 28-річна жінка.

Поліцейські провели обшуки у домівках громадян за різними адресами. У результаті чого в будинку та господарських приміщеннях виявили і вилучили два пакети з подрібненою рослинною речовиною, схожою на макову соломку, загальною вагою близько 4 кг, два шприци з рідиною, яка за словами власників, є опієм, а також приладдя для його виготовлення.

“Особи пояснили, що зберігали наркотичні засоби для власних потреб», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.

Розслідування за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар