У Світловодську іноземець грабував перехожих

Поліцейські викрили громадянина іншої держави у скоєнні грабежів на Кіровоградщині. У даний час перевіряється причетність зловмисника до 6 фактів кримінальних правопорушень у місті Світловодськ, а також до вчинення злочинів схожого характеру на території інших областей.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Поліції Кіровоградщини у Facebook.

До Світловодського відділу поліції надійшло кілька звернень про те, що невідома особа зриває золоті ланцюжки з жінок.

«У ході отриманої оперативної інформації сектором карного розшуку було встановлено, що до злочинів, ймовірно, причетний не місцевий житель, який пересувається на автомобілі з іноземними номерами. У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили вказаний транспортний засіб на території міста.

Зловмисником виявився 27-річний неодноразово судимий за крадіжки громадянин іншої держави. Останнім часом, проживаючи в сусідній області, він приїздив до Світловодська з товаришем на автомобілі. Поки друг чекав в авто, зловмисник зривав із потерпілих золоті прикраси та втікав. У подальшому награбоване чоловік продавав у сусідньому регіоні», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Після встановлення кількості скоєних зловмисником злочинів, його дії буде кваліфіковано остаточно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар