Двоє світловодчан із різницею у два дні позбулися мопеда та скутера

Жителі міста Світловодськ із різницею у два дні позбулися мопеда та скутера. Поліцейські Кіровоградщини викрили громадян, причетних до цих злочинів, і вилучили транспорт.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Світловодського відділу поліції Кіровоградської області.

“19 червня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від потерпілого про те, що вночі невідома особа з території двору його будинку викрала мопед «Delta».
Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Уранці, поки ніхто його не бачив, чоловік прийшов до домоволодіння знайомого та викрав із господарського приміщення транспорт. Потім перегнав мопед на подвір’я до родича і залишив там, а останньому пояснив, що начебто придбав транспортний засіб. Чужий мопед зловмисник планував у подальшому продати, кошти витратити, та намірам громадянина завадили правоохоронці.
Також до відділу поліції надійшло звернення від мешканця міста про те, що ввечері невідома особа незаконно заволоділа його скутером “Сузукі 2″, який був припаркований на вулиці, поблизу одного із закладів. Поліцейські встановили причетність до угону місцевого жителя. Зловмисник, проїжджаючи повз, помітив чужий транспортний засіб і заволодів ним. У подальшому чоловік використовував скутер для власних потреб. Але вже зовсім скоро йому довелося пояснювати слідчим мотиви свого вчинку”, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 та 8 років відповідно до санкцій статті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар