На Кіровоградщині двоє раніше судимих молодиків вкрали мотоцикл, щоб покататися

Двоє раніше судимих жителів селища Олександрівка, 22 та 23 років, скоїли угон мотоцикла, аби покататися. У даний час транспортний засіб вилучено та повернуто власнику.

Про це повідомляє Перша електронна за матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.

До відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від 47-річного жителя районного центру про те, з що з території його домоволодіння зник мотоцикл.

«Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі за крадіжки чоловіки. Громадяни проникли до подвір’я потерпілого, звідки заволоділи транспортом, та вирішили покататися. Втім дуже швидко «пригоди» товаришів закінчилися. Нині працівники поліції з’ясовують причетність чоловіків до ще двох крадіжок – телевізора, велосипеда та запчастин до нього – ймовірно, скоєних за допомогою чужого мотоцикла», – розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

Попередньо дії осіб кваліфіковано за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розслідування триває. Вирішується питання про оголошення зловмисникам повідомлення про підозру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар