Порушник ПДР з Олександрії катався дорогами області із опієм у шприці

На Кіровоградщині поліцейські зупинили автівку, у пасажира якої було виявлено наркотичну речовину.

Про це повідомляють в управлінні превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.

Автомобіль «ВАЗ-21099», під керуванням 36-річного мешканця Олександрії, за порушення правил дорожнього руху поліцейські роти реагування патрульної поліції зупинили на 44 кілометрі автодороги «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка», в Олександрійському районі.

У салоні легковика перебували водій та пасажир. Останній помітно нервував та намагався під сидінням сховати якийсь предмет. На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу найближчого відділення поліції, які і знайшли під переднім пасажирським сидінням медичний шприц із рідиною бурого кольору, схожою на наркотичну. Молодик підтвердив, що у ємності знаходиться опій, який він придбав для власних потреб.

Речовину вилучено та направлено на дослідження, а інформацію про це внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Наразі тривають слідчі дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар