Упродовж минулої доби рятувальники погасили 5 пожеж у Кропивницькому

Протягом минулої доби вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький 5 разів виїжджали за викликом на пожежі, що виникли в обласному центрі.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

О 07:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Авіаційній. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить підлога в кімнаті на площі 1,5 м2. Травмованих та загиблих немає. Пожежу було ліквідовано протягом 3 хвилин.

Того ж ранку було отримано повідомлення про пожежу матраца в квартирі 9-поверхового житлового будинку на вул. Вокзальній, проте по прибуттю рятувальників з’ясувалось, що загоряння, яке виникло через необережність громадянина при курінні, ліквідовано власними силами господарів.

Цього дня рятувальники Кропивницького тричі гасили пожежі сміття: о 09:35 горіло сміття на площі 10 м2 в колодязі теплотраси на вул. Олени Бур’янової, о 15:05 була ліквідована пожежа 100 м2 непотребу на вул. Автолюбителів та о 15:35 загорівся вміст контейнера для побутових відходів на вул. Велика Перспективна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар