На Кіровоградщині вбивці вивезли жертву в інше місто, аби заплутати сліди

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські затримали за підозрою у скоєнні вбивства пенсіонера двох його знайомих. За попередніми даними, зловмисники, аби заволодіти коштами потерпілого, приїхали до нього додому, побили, а потім, щоб заплутати сліди, вивезли тіло до Олександрійського району, де і покинули на околиці міста. Встановити особи зловмисників та затримати їх працівникам Знам’янського відділу поліції вдалося вже за кілька днів. За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 років.

Пригода мала місце з 18 по 19 лютого в одному з сіл Знам’янського району. 73-річний чоловік, що мешкав один, побачив на порозі свого будинку 21-річного односельчанина з товаришем. Громадяни чемно постукали в двері та попросили дозволу зайти. Чоловік погодився.

Після цього розмова між господарем та гостями відбувалася вже зовсім в іншому тоні. Зловмисники накинулися на потерпілого, почали йому погрожувати розправою, бити, а потім, коли чоловік ослаб і не міг чинити опору, перенишпорили оселю у пошуках грошей.

2 (28)

Знайшовши кілька тисяч, особи зрозуміли, що їх жертва не приходить до тями. Аби приховати сліди злочину, нападники винесли громадянина у двір, поклали до належного йому автомобіля та вночі польовими дорогами вивезли на територію міста Олександрії, де і залишили транспортний засіб із пасажиром неподалік одного з дачних кооперативів.

«Тіло небіжчика виявили місцеві мешканці вже наступного дня. На місце пригоди викликали працівників поліції. Тим часом, сусіди чоловіка звернули увагу, що він певний час не з’являється вдома, двері помешкання відчинені навстіж, а в кімнатах справжній безлад.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативниками було встановлено особи підозрюваних. Затримати їх вдалося за кілька днів, адже обидва переховувалися у родичів», – розповів в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар