Нетвереза кропивничанка загубила свою 2-річну донечку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© tvoymalysh.com.ua

Учора, 23 лютого, близько 17:00 патрульні отримали повідомлення про викрадення людини. Жінка розповіла, що троє невідомих чоловік викрали її малолітню дитину на вулиці Академіка Корольова.

Повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Екіпажі одразу виїхали на місце події. Втім, вже за декілька хвилин інспектори отримали інформацію в радіоефірі, про виявлення малолітньої дитини на вулиці Академіка Корольова.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку побачили змерзлу 2-річну дівчинку. На місце події викликали швидку. Лікарі оглянули дитину і не виявили загрози життю.
Одяг дівчинки був брудний і мокрий. Мешканці прилеглих будинків винесли теплі речі і переодягнули дитину.

Свідки події, які зателефонували до поліції, розповіли, що бачили, як чоловік і жінка, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, залишили малолітню дитину просто неба і зникли у невідомому напрямку.

Патрульні спробували в телефонному режимі зв’язатися із заявницею, втім остання виявилася неспроможна говорити. Патрульні віднайшли інших родичів дівчинки. Ті подякували охоронцям порядку за оперативну роботу та забрали дівчинку додому.

Справу передано працівникам кримінальної поліції у справах дітей.

16996535_1102216646554704_2687963039358332372_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар