У мешканця Кіровоградщини поліцейські вилучили канабіс

35-річний мешканець одного з сіл Новомиргородського району, якого лише у минулому році було притягнено до кримінальної відповідальності за аналогічне правопорушення, знову зберігав наркотичний засіб.

«Під час розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки, поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка, оскільки раніше він потрапляв у поле зору правоохоронців і за скоєння подібного майнового злочину.

У результаті вжитих заходів за місцем проживання особи було виявлено та вилучено сухі рослини, які, за висновком експерта, є канабісом, загальною вагою понад 170 грамів», – розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Станіслав Іщенко.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За такі дії йому загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

1 (2)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар