На Кіровоградщині через недбалість чиновника ремонт бібліотеки обійшовся на 100 тис. грн дорожче

На Кіровоградщині через недбалість чиновника ремонт бібліотеки обійшовся бюджету більш ніж на 100 тис. грн дорожче.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом завищення вартості робіт по капітальному ремонту дитячої бібліотеки повідомлено про підозру начальнику одного із відділів Новоукраїнської районної державної адміністрації.

Чиновник підозрюється у службовій недбалості, тобто неналежному виконанні службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди державним інтересам (ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено достатню кількість доказів того, що підозрюваний підписав акти приймання виконаних робіт, не вказавши в них про ті роботи, які не виконанні, або виконанні не в повному обсязі по капітальному ремонту районної дитячої бібліотеки в м. Новоукраїнка, наслідком чого стало завищення обсягів виконаних робіт на суму 118 тис. грн. Вказана сума бюджетних коштів була безпідставно перерахована приватному підприємству.

На даний час, досудове слідство триває.

Варто зазначити, що відносно злочинних дій керівництва підрядної організації при виконанні вищевказаних робіт та привласнення 118 тис грн бюджетних коштів досудове розслідування також триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар