Через ДТП на Кіровоградщині два одеських потяги затрималися в дорозі майже на 6 годин

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 12 лютого, о 01:20 на залізничному переїзді на Кіровоградщині водій вантажного автомобіля з причепом спричинив ДТП. На регульованому переїзді перегону Плетений Ташлик – Новоукраїнка зіткнулися вантажний потяг та причеп вантажівки.

Про це повідомляють у прес-центрі регіональної філії «Одеська залізниця».

“Водій виїхав на переїзд при справно діючій переїзній світловій та звуковій сигналізації, внаслідок чого вантажним поїздом, який рухався зі швидкістю 42 км/год, було збито причеп-трал вантажівки із буровою установкою вагою 25 тон. Зіткнення електровозу з причепом призвело до порушення габариту по парній і непарній коліях та перепалу контактного проводу. ДТП призвело до значних пошкоджень електровозу. На місці події працює комісія регіональної філії.

Внаслідок ДТП на залізничному переїзді затримано 15 поїздів загальним часом на 61 год. 58 хв. З них два пасажирських поїзда №59 Харків – Одеса та №63 Дніпропетровськ – Одеса (на 6 год. 35 хв.), два приміських поїзди (на 22 хв.) та 10 вантажних поїздів (на 55 год.).

Травмованих немає. Вини працівників філії немає. О 03:21 рух поїздів було відновлено”, – пише прес-служба.

Водій вантажівки спричинив ДТП на залізничному переїзді - 0Водій вантажівки спричинив ДТП на залізничному переїзді - 1
Поширити:

Залишити коментар:

коментар