Минулої доби рятувальники Кіровоградщини визволили зі снігових заметів 5 автівок

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 5 разів залучались для надання допомоги водіям, чиї автомобілі потрапили на складні ділянки автодоріг.

Так, двічі виїжджали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове для буксирування автомобілів: о 13:00 опинився на складній ділянці автошляху Жовті Води-Кривий Ріг автомобіль «Газель» та о 16:25 була надана допомога по буксируванню вантажівки «MAN», яка не могла самостійно продовжити рух на автошляху Петрове-Олександрія.

Рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки допомогли об 11:32 вибратись на безпечну частину автошляху Вільшанка-Добре водію автомобіля «ГАЗ-53».

О 16:45 виїхали на виклик для надання допомоги автомобілю «Газель» на автошляху Кам’яний Міст-Войнівка рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки.

О 17:30 рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода відбуксирували вантажний автомобіль «КАМАЗ» на безпечний відрізок шляху поблизу с. Листопадове.

йййййй 1 (36) VJdmdkIQjAg 005 (1)

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар