У Кропивницькому сталася поножовщина

Ілюстрація hronika.info

Працівники поліції затримали чоловіка, який завдав ножового поранення жителю Кропивницького.

36-річного потерпілого, що отримав під час сутички тяжкі тілесні ушкодження, було доправлено до лікарні, а правопорушник за скоєне може потрапити за грати на строк до 8 років.

Повідомлення про те, що в одній з квартир багатоповерхівки відбувається бійка, надійшло до Кропивницького відділу поліції від мешканців будинку.

«Правоохоронці відразу ж виїхали на місце та з’ясували обставини події. Зловмисником виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель. Його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ – ніж, який чоловік сховав у рукаві своєї куртки, – вилучено. У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», – розповів начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що громадянин дізнався, що його колишня співмешканка проживає з іншим чоловіком. Пізно ввечері, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до їх квартири, вибив двері та почав з’ясовувати стосунки з жінкою. На ґрунті цього між чоловіками виникла бійка, у ході якої господар схопив зі столу ніж, наніс ним удар «гостю» у живіт і втік із місця пригоди. Через деякий час правопорушник повернувся додому, де на нього вже чекали працівники поліції.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

1 (25) 2 (21)

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар