На Кіровоградщині неповнолітні обікрали магазин техніки на майже 50 тис. грн

Працівники поліції спіймали неповнолітніх злодіїв, які обікрали магазин техніки на майже 50 тисяч гривень.

Із приміщення торгівельного закладу зловмисники винесли близько двох десятків мобільних телефонів та кілька планшетів. Але поживитися своєю здобиччю так і не встигли, адже протягом кількох годин були викриті поліцейськими.

Уночі 24 січня до Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що з його магазину було скоєно крадіжку. Злодії зняли ролет і розбили скло у вікні приміщення, звідки викрали 19 сенсорних телефонів та 4 планшети на суму у майже півсотні тисяч гривень.

«На місце події прибула слідчо-оперативна та група реагування патрульної поліції. Розпочавши відпрацювання території, поліцейські у найкоротший термін часу спіймали злодіїв, які не встигли далеко втекти. Ними виявилися троє місцевих жителів – 13, 16, та 17 років. У неповнолітніх працівники поліції вилучили крадене майно», – розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Як з’ясувалося, двоє старших юнаків раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

1 (24) 2 (20) 3 (15) 4 (12)

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар