Волинянину, який скоїв кілька резонансних вбивств на Кіровоградщині, загрожує довічне ув’язнення

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація te.ua

Слідчим управлінням Нацполіції в Кіровоградській області завершено досудове розслідування кримінальних проваджень за фактами тяжких злочинів, скоєних у місті Олександрія.

Про це Першій електронній повідомили в Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

«47-річному раніше судимому уродженцю Волинської області оголошено про підозру у вчиненні двох вбивств та замаху на вбивство, поєднаних із розбійними нападами. Кримінальні провадження направлено на розгляд до суду», – повідомив керівник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

За скоєння серії особливо тяжких злочинів чоловіку, якого люди називають «олександрійським маніяком», загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Разом з тим, у прес-службі прокуратури додають,  що у ході слідства зібрано достатню кількість доказів того, що саме обвинувачений пограбував та вбив 13-річного підлітка та 21-річну дівчину з м. Олександрії.

“Відносно ще однієї мешканки міста, він здійснив розбійний напад поєднаний з незакінченим замахом на вбивство.

Обвинувальний акт скеровано до суду за п.2, п.4, п.6, п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів особою, що раніше вчиняла умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Згідно висновку стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи обвинувачений є осудним. На час слідства за клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, – зазначають у прокуратурі.

Нагадаємо, судимого за вбивства 46-річного уродженця Волині, який достроково звільнився з місць несвободи за «законом Савченко», було затримано співробітниками поліції у серпні минулого року за підозрою у грабежі. В ході слідчих дій встановлено його причетність до вбивств вищезазначених осіб, скоєних в умовах неочевидності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар