На Кіровоградщині поліцейські вилучили близько 2 кг нарковмісних рослин

За попередніми даними поліцейських, загалом громадяни Кіровоградщини зберігали вдома близько 2 кілограмів нарковмісних рослин, які вилучено та направлено на експертизи.

Працівники Новоукраїнського відділу поліції у рамках розслідування за фактом крадіжки провели санкціонований обшук у домоволодінні жительки одного з населених пунктів. У результаті на горищі будинку виявили сухі стебла рослин, схожих на коноплю, які належали родичу жінки.

У Маловисківському районі поліцейські отримали повідомлення про зберігання 40-річним жителем одного з сіл наркотичних засобів, що під час перевірки знайшло підтвердження. У ході огляду помешкання, за згодою господаря, працівники поліції виявили мішок із нарковмісними рослинами.

Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

1 (14) 2 (11) 3 (6) 4 (4) 5 (4)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар