На Кіровоградщині чоловік пограбував самотню 85-річну пенсіонерку

8 січня до відділення поліції надійшло повідомлення про пограбування 85-річної жительки одного з сіл Кіровоградщини.

Поліцейські затримали зловмисника, який пограбував пенсіонерку. Ним виявився 46-річний житель Онуфріївського району. Вночі чоловік проник до будинку жінки похилого віку, яка мешкала самотньо, зв’язав потерпілій руки і заволодів її майном. За вчинене особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що близько 3-ї години ночі зловмисник пошкодив віконне скло у помешканні потерпілої. Після чого потрапив усередину будинку, примусив жінку сісти на ліжко та зв’язав їй руки за спиною. Потім забрав грошові кошти і дві ікони, що належали господарці.

Під час проведення слідчих та оперативно-розшукових заходів, протягом доби працівники поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився непрацюючий житель одного з селищ, раніше судимий за майнові злочини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

1 (9) 2 (8)

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар