Минулої доби на Кіровоградщині рятувальники активно надавали допомогу автотранспорту

Учора, 6 січня підпорядковані підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області активно надавали допомогу автотранспорту на ускладнених ділянках дороги.

Так, о 16:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Вільшанка-Добрянка автомобіль «MAN» потрапив у сніговий замет та не в змозі рухатись далі. Рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки надали допомогу по вилученню автівки із замету.

О 18:40 на автошляху Мар’ївка-Добровеличківка потрапив у кювет легковий автомобіль «ВАЗ-2106». Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки відбуксирували легковик на безпечну ділянку дороги.

О 18:50 допомога знадобилась вантажному автомобілю «DAF» на автошляху Кривий Ріг-Новгородка, який рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородки відбуксирували на проїжджу частину автошляху.

У м. Кропивницькому рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону надали допомогу по буксируванню двох вантажівок «КАМАЗ»: о 18:40 по вул. Родимцева та о 19:39 – по вул. Чикаленка. Вантажні автомобілі потрапили у замети та не були в змозі продовжити рух самостійно.

О 20:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Олександрівка-Липняжка автомобіль «ВАЗ-2101» потрапив у кювет та потребує допомоги. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки відбуксирували легковик на безпечну ділянку шляху.

У м. Світловодську легковик «ВАЗ-2106» о 20:40 також потрапив у кювет, звідки його вилучили рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська.

Новгор Вил_ш DSC_0002 DSC_0012 DSC_0033

Читайте також: На Кіровоградщині проїзд автотранспорту досі не відкритий у всіх напрямках

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар