Вкрасти автівку мешканцю Кіровоградщини завадила бетонна опора

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pixabay.com

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який скоїв угон автомобіля. Чоловік незаконно заволодів транспортним засобом напередодні Нового року. Кермуючи чужим авто, врізався у бетонну опору та пошкодив легковик, після чого втік. Вже за кілька годин поліцейські викрили зловмисника. За вчинене особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про пригоду надійшло до Петрівського відділення поліції від жителя районного центру 31 грудня. Громадянин буквально на кілька хвилин залишив авто незачиненим поблизу магазину, а коли повернувся, виявив його відсутність.

«Слідчо-оперативна група прибула на місце події. У результаті першочергових заходів та відпрацювання території селища поліцейські розшукали пошкоджену автівку на одному з подвір’їв. Як з’ясувалося, господаря домоволодіння його знайомий попросив «прихистити» автомобіль, а сам попрямував додому. Зловмисником виявився 30-річний раніше судимий за крадіжки місцевий житель», – розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри.

2 (19) 1 (26)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар