На Кіровоградщині поліція затримала підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

На Кіровоградщині поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень двом мешканцям Добровеличківського району.

Завдяки оперативному реагуванню поліцейських та вчасно наданій медичній допомозі, 40-річному потерпілому вдалося врятувати життя. Нині підозрюваний дає покази слідчим. Йому оголошено про підозру у скоєнні тяжкого злочину.

Пригода сталася у смт. Добровеличківка, на території одного з приватних домоволодінь. Місцева жителька, яка здавала в оренду одну з кімнат своєї хатини, разом з квартирантом та спільним знайомим влаштували застілля. Вже надвечір у гості до господині обійстя зайшов її друг. 36-річний чоловік перебував у нетверезому стані і через деякий час став поводити себе агресивно, а потім і зовсім, вихопив дерев’яну палицю та почав бити двох чоловіків.

Випровадивши хулігана на двір, жінка провела побитого гостя додому. Дійшовши до свого житла, 40-річний потерпілий відчув погіршення стану здоров’я. Його старенька мати, побачила на тілі сина синці, тож негайно викликала працівників поліції. Правильно зорієнтувавшись в ситуації, правоохоронці негайно викликали на місце лікарів. Як з’ясувалося, крім синців та численних крововиливів, у чоловік, в наслідок побиття, отримав серйозні пошкодження внутрішніх органів. За свідченнями лікарів, без вчасно проведеного оперативного втручання, пацієнт навряд чи мав шанси на життя.

Тим часом, поліцейським вдалося розшукати і самого дебошира. Зловмисник за весь цей час навіть не встиг дійти до свого помешкання. Причиною такої поведінки, як він пояснив, став алкоголь, і можливо ревнощі…

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар