На Кіровоградщині перекинулася вантажівка, яка перевозила вибухонебезпечні речовини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 26 грудня, близько 19:00 на трасі “Знам’янка-Лугенськ-Ізварине” в Олександрійському районі перекинулася вантажівка, яка перевозила вибухонебезпечні речовини.

“Вантажний автомобіль рухався зі сторони Кропивницького в напрямку Олександрії. Водій не врахував дорожньої обстановки і з’їхав на праве узбіччя, внаслідок чого відбулося перекидання автомобілю в кювет. Постраждалих під час ДПТ немає. На водія було складено протокол про адмінпорушення, матеріали скеровано до суду”, –  розповіла Першій електронній прес-секретар ВБДР УПД ГУНП у Кіровоградській області.

“Постравити на ноги” вантажівку допомагали рятувальники:

“О 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню вантажного автомобіля «КРАЗ», який потрапив у кювет та перекинувся. За допомогою 2 одиниць техніки 2-го Державного аварійно-рятувального загону м. Олександрії та автокрана «ЗІЛ-133ГЯ», який належить приватній особі, було поставлено вантажівку на колеса”, – повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар