За крадіжку гаманця житель Кіровоградщини може провести за ґратами три роки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У Кіровоградській області поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці грошей. Зловмисник заволодів гаманцем жителя Знам’янки, в якому було майже 8 тисяч гривень. За такі дії чоловік може потрапити за ґрати на строк до трьох років.

Пригода сталася ввечері на одній з вулиць райцентру. Помітивши у перехожого, який розраховувався за невелику покупку, гаманець з готівкою, молодий чоловік підійшов до нього та почав розмову, потім попросив цигарку, а в цей час викрав майже всю зарплатню з кишені неуважного знам’янчанина. Поговоривши ще кілька хвилин, зловмисник пішов геть.

Потерпілий, повернувшись додому, виявив зникнення грошей та на ранок вже звернувся за допомогою до правоохоронців. 37-річний місцевий житель розповів поліцейським про те, що підозрює у крадіжці свого випадкового знайомого та описав зовнішність молодика.

«Невдовзі оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного та його місцезнаходження, – розповідає начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. – Ним виявився 18-річний раніше судимий житель міста. Викрадені 7821 гривень він майже всі витратив на власні потреби».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар